Olteniamanastirilor.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

Romania

  • Curier Rapid – DPD, Livrare in 1-2 zile, 21,00 RON, Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 450,00 RON
  • Ridicare de la Sediul Editurii, Livrare in 1-2 zile, Store Pickup type, Livrare gratuita

Alte locatii

  • Posta Romana international, Peste 15 zile, 154,00 RON

Returnarea produselor

SC Blue Masters Marketing SRL va respecta prevederile Ordonantei de urgenta nr 34/4.06.2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta, ceea ce confera cumparatorului (numai in conditiile actului normativ mentionat) dreptul ca in termen de 14 zile lucratoare de la primirea tuturor produselor cumparate, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, sa returneze produsele cumparate.

In cazul in care produsul este defect, clientul poate solicita returnarea produsului/produselor. Returnarea se va putea face numai impreuna cu originalele documentelor comenzii respective. In acest caz, acestuia i se poate inlocui respectivul produs cu unul identic sau – daca acest lucru nu este posibil – poate primi inapoi suma platita pentru acel produs. Toata responsabilitatea asupra defectelor de fabricatie revine in sarcina SC Blue Masters Marketing SRL. Toata responsabilitatea asupra defectiunilor rezultate din cauza transportului in conditii improprii revine transportatorului, Posta Romana sau curier rapid.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, la tarifele practicate de agentul livrator in perioada efectuarii expeditiei, in ambalajul original si doar daca acestea nu au suferit deteriorari, urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala formulata in scris (document semnat de cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) contravaloarea comenzii. Rambursarea poate fi amanata pana la momentul primirii produselor returnate sau pana la receptionarea unei dovezi conform careia produsele au fost expediate. SC Blue Masters Marketing SRL are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile clientului au fost cu rea-vointa sa solicite acestuia daune interese, in conditiile legislatiei in vigoare. De asemenea, SC Blue Masters Marketing SRL isi rezerva dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului.

Adresa de returnare a produselor este: Str. Fabrica de Chibrituri Nr. 34, Et. 1, Ap. 6, Bucuresti, Cod 050183 pentru retururile efectuate cu Posta Romana sau pentru retururile prin curier rapid.

Important: Returile, indiferent de metoda de transport aleasa, nu se vor expedia niciodata de catre client catre SC Blue Masters Marketing SRL cu plata ramburs.